In English

Takaisin palveluihin

Arkistokuvaukset

OSALLISTUMINEN MAKSUTTOMAAN KUVAUSPÄIVÄÄN

Arkistokuvauspäiviä järjestetään vuoden ympäri viikoittain Uudellamaalla. Kuvauksia toteutetaan kaikkina vuodenaikoina myös muualla Suomessa. Kaikenrotuiset ja -ikäiset koiramallit ovat tervetulleita. Koiramallin voi ilmoittaa paikkakunnasta riippumatta. Kuvaustilanteessa on paikalla kerrallaan vain yhden omistajan koira/koiria ellei toisin sovita. Käytä ilmoittautumisessa oheista lomaketta:

Ilmoita koiramalli

Mallit kutsutaan kuvaukseen ilmoittautumisten perusteella. Arkistokuvat voivat päätyä koiramainoksiin, lehtiin ja mediaan ympärin maailman. Niiden käyttökohteet eivät kuitenkaan yleensä ole vielä kuvauspäivänä tiedossa. Omistaja voi halutessaan tilata kuvat myös itselleen, jolloin omistaja saa kuvat tiedostomuodossa. Kuvatiedostot toimitetaan koiranomistajalle sekä helppokäyttöisinä nettiin sopivina versioina että printtikelpoisina tiedostoina.

YKSITYISKUVAUS

Koiranomistaja voi tilata koirakuvauksen toivomanaan ajankohtana kotinsa lähelle muotokuvausta varten, tai esimerkiksi treenitilanteeseen Etelä-Suomessa. Saman omistajan useampi koira voidaan kuvata samalla kertaa tarjouksen mukaan. Muualle Suomeen tehtävät yksityiskuvaukset ovat myös sovittavissa niin yksittäisille koirille kuin koiraporukoillekin.

Kuvaus sisältää aina 20-40 erilaista muoto- ja liikekuvaa.
Tilaa koirakuvaus